STAJ DOSYALRININ TESLİMİ İÇİN SON GÜN: 11 EKİM CUMA

2018-2019 Yaz döneminde stajını tamamlayan Gazetecilik Bölümü öğrencilerinin, aşağıda belirtilen staj evraklarını eksiksiz olarak en geç 11 Ekim 2019 tarihine kadar Arş. Gör. Erhan KILIÇ'a teslim etmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimize önemle duyurulur...

Staj Dosyası ile birlikte teslim edilmesi gereken evraklar:

1. “Staj Defteri” (Staj defterinin her sayfası kurum yetkilisi tarafından imzalanacaktır. İlk ve son sayfalar ise kurum yetkilisi tarafından imzalanıp kaşelenecektir.)

2.  “Stajyer Değerlendirme Belgesi”, (GİZLİ BELGE) (İşletmede yetkili kişi tarafından; doldurulacak, onaylanacak, kapalı zarfa konularak üzeri kaşelenecek.)

3.  “Genel Değerlendirme Raporu” (Öğrencinin stajda yaptığı işleri ve görüşlerini anlatacağı rapor. Bu rapor öğrenci tarafından imzalanıp teslim edilecektir.)

4. ''Ücret Belgesi'' (Kurum yetkilisi tarafından doldurulacak. Kamu kurumlarında staj yapan öğrenciler için zorunlu değildir.)